Tuesday, February 5, 2013

Méline Lafont ~Lady Portia : De betekenis van moeilijkheden in relaties



5 Februari 2013

Dierbare harten van me, geliefde en prachtige zielen… Wat een gezegend moment vertoeven we ons in en wat een verrijkende tijd is dit niet, vinden jullie dit ook ?  Is het niet voelbaar voor jullie harten, hoe groot en vol compassie deze gegroeid is?  Hoe prachtig en verwarmend alles zich ontplooit in jullie binnenste?  Het is zeer voelbaar voor iedereen en ook voor ons allen, hoe prachtig verlichting wordt bereikt.

Ondanks deze verrijking, zijn er nog steeds tranen die vloeien, harten die smeken en zielen die verlaten.  De moeilijke tijden zijn nog steeds tot op zekere graad aanwezig in de harten en wereld van de mensheid.  Het is niet wat jullie wensen en zeker niet wat jullie opbouwen noch creëren.. En toch is er nog tot op een zekere gradatie een aanwezigheid van armoede, pijn en storingen.


Laat me toe u allen, dierbare harten, te vertellen hoezeer hier wordt aan gewerkt en hoezeer hier verandering in lijkt te komen.  Niets is meer zoals het een maand geleden was, alles verandert zodanig dat het voelbaar wordt voor jullie allen.  Je kunt het voelen in de harten, in jullie Zijn en vooral in jullie manier van handelen.  Eens verlichting jullie harten bereikt, zal er een vlaag van Liefde jullie zodanig overnemen dat alles plots anders voelt en jullie handelingen naar elkaar toe volledig veranderen.

Vele harten zijn tot deze conclusie gekomen en velen van jullie hebben dit ook bereikt.  Terwijl jullie verrijking en verlichting zich verder zet, wordt veel meer duidelijk en wordt enorm veel verzet en tot vernieuwing gebracht.  Het vormt een grote metamorfose en het is een prachtig iets.

Vele vormen, ideeën en gedachten dienen nog aan gesleuteld te worden, om het zo te zeggen, en een aantal zaken vragen om inkeer naar uw innerlijke.  Zie deze opportuniteit als een zegen en grijp deze als dit zich aanmeld bij u, het brengt inzichten en verwerkingen en geeft de opportuniteit om alles volledig los te laten.

Moeilijkheden in relaties tot andere geliefde harten zijn een trend van deze tijd, om het zo uit te drukken.  Het wordt gevoeld door vele harten en het brengt ook vaak verdriet en ontgoochelingen met zich mee.  Er heerst een gevoel van machteloosheid en men weet niet wat gedaan met deze pijnlijke situaties.  Mijn dierbare harten, zet even een stap opzij, al bekijkend, en weet dat dit een kans is of een duidelijke boodschap geeft dat er verandering optreed en u de mogelijkheid geeft om deze te vernieuwen, te veranderen of te verlaten.

Vele harten zijn tot de conclusie gekomen dat bepaalde relaties tot anderen, al is het vriendschap of liefde, niet meer functioneren zoals deze voordien waren.  Er heerst een diversiteit in opinies en levensstijl, een andere manier van denken en creëren.. en zo worden er 2 totaal verschillende werelden gebouwd binnen 1 gezin, 1 relatie en zo verder…  Het is een kwestie van te blijven geloven in uzelf, van blijven vol te houden en steeds achter uw creatie en hartgevoel te blijven staan.  Laat niets of niemand u van uw gekozen pad afbrengen, u weet wat u nodig heeft op dit moment en daar heeft geen enkel ander hart inspraak in, noch wij van de Hogere Wereld.

Wat nu te doen bij zo een situatie?  Hoe ga ik hier het beste mee om?  Wel, mijn dierbare harten, het is moeilijk om voor u allen een antwoord hier op te geven, omdat het zo erg kan verschillen en 1 antwoord niet voor iedereen bekwaam is om te helpen.  Daarom wens ik meer een soort van advies mee te geven en jullie te delen dat jullie niet alleen zijn in deze situatie en dat het een veelvoorkomende zaak is in deze tijd omdat de harten hun creaties manifesteren en creëren. 

Er worden letterlijk verschillende werelden gecreëerd binnen deze nieuwe wereld van het Licht omdat jullie allen wederkeren naar uw ware zelf en dit kan variëren met andermans gedachten en creaties.  Ik vernoem nu naar harten die geen ontwakening hebben tot nu toe, partners en vrienden, familieleden en kennissen die geen weet hebben van wat ze zijn, waarvoor ze hier zijn en wie wij zijn.  Deze zijn de relaties tot dewelke ik mij nu richt en degene die het moeilijkste zijn.

Geliefde harten van me, weet dat wanneer jullie zich in dergelijke situatie bevinden, er dikwijls geen enkele uitweg lijkt te zijn maar deze er wel is.  Het is voldoende te weten dat deze manier van leven en de werelden zich aan het afsplitsen zijn en het daarom ook niet meer kan samen werken.  Het verschil is te groot en dit gaat niet meer hand in hand.  Er is vernieuwing op til en het oude gekende staat op vallen.  Het betreft weinig ruimte nu waar ik over spreek en er valt bitter weinig aan te doen, buiten het verder bouwen aan uw eigen wereld en creatie.  Het is uw keuze die bepalend is voor u.

Blijf de vernieuwing volgen als het uw hartkeuze is en laat ontwakening van een geliefde ziel over aan de hartkeuze van de ziel zelf.  Het enige wat jij dan kan doen is je Liefde delen en hun creatie respecteren, wetende dat ook zij zullen beginnen met ontwakenen op hun eigen tempo.  Laat uw Liefde en de energieën hun werk grondig doen als assistentie naar hun toe.  Er is teveel verschil in sommige creaties en dat reflecteert zich in jullie buiten wereld. 

Geef hen je Liefde, compassie en vooral je steun en vertrouwen.  Er ook zijn voor hen geeft hen een gevoel van geliefd en gehoord te zijn, ook al resoneer je niet met hun wereld.  Het bieden van een luisterend oor kan wonderen doen en geeft hen de kennis geliefd te zijn.  De ontwaakte harten weten wat er zich allemaal afspeelt en te wachten staat maar deze geliefde harten weten dit niet, wat het ontzettend harder maakt voor hen om mee om te gaan.  Zij voelen de wereld veranderen en weten geen blijf noch hanteren met deze nieuwe energieën.  Zij voelen dit ook tot op zekere hoogte maar kunnen nog niets zien.

Er krioelt enorm veel emoties door iemands lichaam wanneer verdriet en verdeeldheid wordt gevoeld in de harten.  Persoonlijke relaties lijken ten einde te komen, vriendschappen worden gebroken en families verdwijnen..  Allemaal tekenen van de vernieuwende wereld die onder uw allen is.  Het vergt enorm veel aandacht en energie om hiermee te kunnen omgaan en om dit te kunnen verwerken in uw dagelijkse leven.  Hoe ga ik hiermee om? is de vraag die nog steeds luidt.

Geliefde harten, er is niet erg veel aan te doen tenzij de mede partij ineens zou wakker schieten en zijn vernieuwing doorvoert, wat terug tot een harmonische relatie kan leiden.  Het verblijven op dezelfde golflengte brengt nieuwe en vernieuwde relaties; nieuwe vriendschappen worden gesmeed en talrijke openingen worden gecreëerd door samenwerkingen en projecten, relaties…  Deze zijn de verlichtende energieën die jullie creëren en die jullie aantrekken.

Terwijl de ene relatie tot een persoon kan vervagen en zelfs verdwijnen, breekt een vernieuwde of zelfs nieuwe aan.  Gelijkgestemden worden samengebracht om vernieuwing te creëren en verfijning te bekomen.  Wanneer een situatie uitzichtloos lijkt, blijf dan gecenterd en gegrond en haal je energie daaruit om verder te kunnen en inzicht te verkrijgen  betreffende de situatie.  Er kunnen geen antwoorden gegeven worden op wat je moet doen, enkel begeleiding zodat inzichten kunnen verwerft worden en jullie hierdoor brengen.

Zie de zegening in elke situatie; het brengt jullie tot waar je staat en voel veel Liefde en respect naar elkaar toe.  Verdraagzaamheid is een norm naar elkaar toe en kan helpen om de situatie handelbaarder te maken wanneer ze uitzichtloos lijkt.  Sommige relaties kunnen ten einde komen, sommige vernieuwd.. Wat het ook mag wezen mijn geliefde harten, Liefde zal nooit vergaan voor het is jouw Ware Zelf en Bron van Licht, Bron van Leven, het maakt ons tot wat we allen zijn.

Ik BEN dat IK BEN en ik hou van u allen!  Lady Portia

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be for Blogger and http://pleiadedolphininfos.wordpress.com as Homepage

2 comments:

  1. Wat een mooie en aansprekende channeling van Lady Portia. Hartelijke dank daarvoor, lieve Méline, hier zullen veel mensen ondersteuning van hebben. Pascal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dank je lieve vriend! Daarom dat ik het ook uitbreng. Ik weet zeker dat we ons allemaal hier in kunnen terug vinden. Veel liefs

      Delete