Thursday, September 20, 2012

Saint Germain ~~ Laat de Galactische samenwerking beginnen ~~ 20/09/2012 Gechanneld door Méline Lafont



Gegroet geliefden en vrienden van me.  De tijden komen dichter bij elkaar en zo zijn wij de Geascendeerde Meesters en al de Hogere Lichtwezens en Galactische vertegenwoordigers van het Heelal ook steeds dichterbij aan het komen tot uw allen.  Ik noem jullie allen graag mijn vrienden voor jullie zijn dit ook en zijn mij steeds erg nauw aan het Hart gebleven.  Niemand is minder en niemand is meer, we zijn tenslotte allemaal 1 dus ook gelijk!

Zoals de tijdlijnen nu steevast dichterbij komen, tot ze op een bepaald punt zelfs samen komen, zo komen wij als Galactische eenheid ook dichterbij en samen tot 1 geheel.  1 grote familie, 1 groot zonnestelsel draaiend rondom het grote centrum van de kosmos waar we allen vanuit verder gekomen zijn.  Laat ons nu samen de handen in elkaar slagen en de eigenlijke samenwerking NU tot stand brengen.. Wat zouden jullie daar van vinden, geliefden vrienden?  Zouden jullie harten hiervoor afsluiten in angst of zouden deze harten springen van Liefde?  Deze laatste is nu sterk naar voor getreden en worden steevast als jullie intenties geplaatst in jullie harten en geest.  Bravo, voor deze intentie; deze bevordert de energie om de eigenlijke samenwerking tot stand te kunnen brengen.



Ondanks dat er nog vele zielen hier op Aarde nog niet klaar en onwetend zijn, zal alles vooruit gebracht worden tot een punt van erkenning en expressie.  Wat moet aan het Licht komen van waarheden zijn hun intrede aan het doen in jullie wereld van het NU en wachten op erkenning om de zogeheten expressie te kunnen hanteren. Wat nog niet bekend gemaakt is door de Geleerden op jullie planeet, of degenen die hunzelf als Geleerden hebben benoemd is hier een betere verwoording voor, zal nu niet meer kunnen ontkent worden door deze geleerden en zal de boodschap zeer duidelijk aan het licht gebracht worden.  Zij zullen moeten delen wat zij al zo lang weten en onderzocht hebben en een toegeving doen in het bestaan hiervan, ondanks dat dit tegen hun eigen regels en wetenschappelijke wetten stuit.  

Ook deze natuur- en wetenschappelijke wetten zijn niet volledig van de juiste aard en zijn enkel gedeeld met jullie tot op een bepaald niveau, wat nooit verklaard is aan de mensheid is dat er nog talloze onverklaarde fenomenen worden onderzocht die voor hun onverklaarbaar zijn in de zin dat ze niet in hun wetten passen en daarvoor niet bestaande zijn in hun ogen.  Laat mij u zeggen dat deze onwaarheden zijn en alles zeer zeker bestaand is en een vorm van leven betreft!  Dit alles komt tot zijn recht samen met het bestaan van de talloze andere leefvormen en civilisaties in de kosmos, waaronder jullie Galactische Gebroeders. 

Nu de samenwerking tot een start is gekomen, kan de werkelijkheid jullie realiteit binnen treden en zijn plaats innemen zoals dit al lang hoort te zijn.  De Dualiteit heeft meer dan zijn tijd gehad en spreid zijn laatste benen in deze realiteit waarin jullie zich bevinden en zal nu gauw uitstappen. Ik wil u waarschuwen voor uw kostbare tijd die u nog resteert, om deze nu niet te verliezen in nutteloze zaken zoals betreffende deze die uw Ascentieproces willen vertragen en zelfs stoppen. Dit heet de Illusie op zich en de manipulatieve pogingen hiervoor blijken nog steeds op volle toeren te draaien.  Blijf sterk in jullie schoenen staan tijdens deze en voel hoe u al zo sterk geworden bent om hier niet in mee te gaan en hiervan effecten te ondervinden.  Jullie groeien meer en meer naar grote puurheid en deze puurheid, trekt simpelweg geen lageren storingen aan zoals deze die nu wanhopig worden verzonden naar het collectieve.  Hun dageraad is aangebroken en het laatste uur heeft zich aangekondigd voor deze Donkere invloeden.

Wees vertrouwend op uzelf, u bent tenslotte degenen die alles teweeg gaan brengen en u allen hebben hiervoor gekozen om zelfstandig te Ascenderen met jullie Planeet erbij en deze op de manier waarop het nu allemaal loopt.  Jullie zullen allen tot jullie eigen grootste verlichting geraken als jullie blijven doorzetten in jullie eigen creaties en jullie volhardend zijn hierin! Wij zijn hier allen om jullie daarin te assisteren en te begeleiden waar nodig. Laat onze Galactische samenwerking maar nu snel starten, hier is lang op gewacht langs beide kanten, en dankzij jullie eigen initiatieven hierin, wordt al onze hulp vergemakkelijkt en slaan de harten naar dit toe meer open dan ooit tevoren.  Ik dank jullie van Harte voor dit, wat hou ik toch zo van de mensheid!  

Met de oprechtheid groet ik uw allen van Harte, vanuit mijn IK BEN dat IK BEN.
Saint Germain.

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be

No comments:

Post a Comment